Sjukstuga!!!

Här hemma är jag helt krass sån jäkla hosta och förkylning men hostan är värst kan inte sova då jag hostar lungorna av mig, suck!
Blir väl och ringa vc imorn och få hostmedin utskrivet då inget annat hjälper.
Bella är lite bättre än igår men hon känner ju av pollen stackarn <3
Börjar fundera om det är det på mig oxå och på Kian då varit förkylda så länge nu =(
Min ork är helt bort blåst men nu är pojkarna sysselsatta iaf med "nya" bil garaget =)
Så tar och lägger mig elelr halv sätta mig på soffan en stund medan älsklingarna små leker <3

Help!!!

Tänkte måla om kökskåp handtagen, men frågan vilken färg???
1.
2.
3.
Så lämna gärna komentar om vilken ni tycker är finast!! ( sen får vi se vad det blir :) )

Oro!!!!



Var på möte igår i skolan då dom har en liten oro över mina två stora barn, den oro dom har är när barnen är hos sin pappa varannan helg. Dom märker på barnen när det börjar närma sig pappa helg och speciellt pojken han är helt hopplös när han kommer hem från pappa, det har dom märkt i skolan just den måndagn går det inte att nå honom och han får sina utbrott.

Pratar om vapen och att man ska skjuta tjuvar och frågar om man dör om man hoppar ner från taket m.m..
Dottern har sökt upp sin klassfröken vid flera tillfällen och säger att när dom är hos pappa så går och hon och lägger sig tidigt för pappa dricker öl och blir konstig ( ska kanske tillägga att han haft problem med alkohol/droger ) hon säger hon får ont i magen.
Ska tillägga att bådas lärare och rektorn på skolan är helt underbara, är så tacksam att dom finns där och ska hjälpa till.

Bröt ihop totalt igår så det var rätt jobbigt och sitta på det mötet men dom har helt underbara, dom var inte där för att trycka ner eller att jag gjort nå fel sa dom och dom skulle göra allt för att hjälpa så rektorn kommer kontakta soc för barnens oro när dom är hos pappa och hon ska se till jag får all hjälp nu.

Har ensam vårdnad över båda barnen, och det är pappa helg nu till helgen. Kan jag bara neka han träffa dom eller ska jag vänta och se vad soc säger?

RSS 2.0